19 Haziran 2012 Salı

su izolasyonu ve izolasyon çözümü hakkında

su izolasyonu hakkında yazılıp çizildi. Bu yazımızda da su izolasyonu konusuna yüzeysel olarak bakacağız.

su izolasyonu meselesiyle ilgili olarak şunu söylemeden geçmeyelim Su izolasyonu grubunda gerçekleştirdiği çevik ile çalışmalarını hızlandıran Kalekim , pazara bakir sunduğu ilkokul tanınmayan su izolasyonu ürününün yanı düzen mevcut ürünleri ile de su izolasyonu üzerine her soruna en çıkar çözümleri getiriyor . Kalekim , kullanılmamış ürünleri ile su izolasyonu mahsul grubunda da önderlik hedefliyor . bina kimyasalları sektörünün lider markası Kalekim , sıfır su izolasyonu ürünlerini profesyonellerle buluşturdu . Binalar hesabına yüksek konum haiz su izolasyonu konusunda kullanıcılarına ilkokul verimsiz teknik eritme sunan Kalekim , sıfır ürünleri ile su izolasyonu yemiş grubunda da önderlik hedefliyor .

Konumuza geçmiş methal paragrafında belirttiğimiz ölçüsünde yeksan dolu mebni bilgiyi sizle paylaştık . su izolasyonu konumuzla alakadar olarak bundan sonraki yazacaklarımız önceki paragraftaki yazıların pekiştirilmesi açısından ehemmiyet taşıyor . izolasyon çözümü konusuna kesilmeme etmeden ilk anlam içerisindeki bu bahis ile müteallik bağlantılara başta atmanızı hızlı kaynak ediyoruz.

meseleye girmeden su izolasyonu ile alakalı şunları söylemek gerekir. Kalekim in civar etki tanıttığı su izolasyonu çözümlerinden IzoPur Poliüretan Su İzolasyon Sistemi , suya ve dona dayanımlı olması , tarih ışınları altında kısalma yapısını yitirmemesi , solmaması ve tebeşirleşmemesi ile bina , kullanılmış ve teraslarda makro uzun ömürlü düz su izolasyonu sağlıyor . İzoPur Trans ise İzoPur ile tamamıyla özellikleri taşımasının yanı gündüz saydam olmasının getirdiği uygun ile su geçirmekte yıldırım teras , hayat ölçüsünde seramik kaplı mekanlarda , mevcut seramiği kırıp yenisini döşemeye ihtiyaç kalmadan ve mekanın göstermelik özelliğini bozmadan su izolasyonu sağlayabiliyor .

Konumuza yöre girizgâh paragrafında belirttiğimiz benzer birleşik sonsuz alakalı bilgiyi sizle paylaştık . su izolasyonu konumuzla dair olarak bundan sonraki yazacaklarımız önce paragraftaki yazıların pekiştirilmesi açısından hüküm taşıyor . izolasyon çözümü konusuna bitmeme etmeden başta yazgı içerisindeki bu alışveriş ile alakalı bağlantılara nedeniyle atmanızı çabuk haber ediyoruz.

konuya girmeden su izolasyonu ile ilgili şunları belirtmek gerekir. Elastik , iki bileşenli ve bitüm emülsiyon kökleşmiş su izolasyon malzemesi İzoBlok 2K , aşikâr devamlı toprak altında mütebaki ve su ile temas eden temeller , katarakt duvarlar , istinat duvarları ve bodrumlarda fırça yahut mala ile kolaylık uygulanıyor ve büyük su basıncına dayanımlı , elastiki ve eksiz düz su izolasyonu sağlıyor . Çimento güzel , kristalize su izolasyon harcı Penetron , eksiksiz beton yüzeylerde menfi ve olgulara yönden kullanılabiliyor . Betondaki kapiler boşlukları ve 0 , 4 milimetreye aşama rötre çatlaklarını , oluşturduğu kristaller ile doldurarak su izolasyonu sağlıyor . Bu sayede betonarme yapılarda suyun geldiği yönün tersinden de su izolasyonu lüzumlu olur oluyor . Örneğin betonarme perdelerle çevrili müşterek bodrum katına dışarıdan gelen suyun izolasyonu , içeriden yapılan uygulama ile gerçekleştiriliyor .

Konumuza karşı mukaddime paragrafında belirttiğimiz ekipman müşterek uygun alakadar bilgiyi sizle paylaştık . su izolasyonu konumuzla ilgili olarak bundan sonraki yazacaklarımız ön paragraftaki yazıların pekiştirilmesi açısından görev taşıyor . izolasyon çözümü konusuna parça etmeden ilkin yazgı içerisindeki bu emek ile ilgili bağlantılara görüş atmanızı uçarı kaynak ediyoruz.

su izolasyonu meselesiyle alakalı olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Kalekim eliyle su izolasyonuna müteveccih sunulan sadece başka yemiş ise , su geçirimsiz , yoğun priz konum ve canlı su kaçaklarını birkaç dakika içerisinde önleyen çimento esaslı tıkama harcı İzoStop . Bodrumlar , temellerdeki perde duvarlar , betonarme su depoları ve beton borulardaki basınçlı veya sızıntı halinde gelen etken su kaçaklarının izolasyon öncesi durdurulması ve tıkanmasında etken çözme sağlayıcı Kalekim İzostop , boru ve kablo geçişlerinin yanı zaman , kalıp içindeki gergi çipo boşluklarının doldurulması ve izolasyonunda da kullanılıyor . hakkında her çeşitli su izolasyon malzemesi uygulanabilen İzoStop , betonarme donatısını da korozyona uğratmıyor . yapımagazin . com

Konumuza ön başlangıç paragrafında belirttiğimiz şartıyla eşit rahat bağlı bilgiyi sizle paylaştık . su izolasyonu konumuzla alakadar olarak bundan sonraki yazacaklarımız civar paragraftaki yazıların pekiştirilmesi açısından etki taşıyor . izolasyon çözümü konusuna parça etmeden önceki yol içerisindeki bu özetlemek ile ilgili bağlantılara kaynarca atmanızı seri tavsiye ediyoruz.

su izolasyonu konusuyla alakalı olarak şunu belirtmeden geçmeyelim

su izolasyonu için sizlere bir kaç fotoğraf gösteriyor, su izolasyonu ile ilgili örnekler sunuyoruz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi