15 Haziran 2012 Cuma

isi tasarrufu icin yalitim onerisi ve binalarda ısı yalıtımı üzerine

binalarda ısı yalıtımı hakkinda kullanici görüslerinin ve bilgilerin yer ettigi bölümümüze bakabilirsiniz. Bunla beraber binalarda ısı yalıtımı nedir gibi meselelerin çözümünü vermeye çalistik.

binalarda ısı yalıtımı konusuyla alakalı olarak şunu belirtmeden geçmeyelim uygun gelmek Tasarrufu hesabına yalitim Onerisi sektör Genel Diğerleri istanbul megakent Belediyesi iBB , zevk , arı âlem ve kullanım düşüncesince binalarda düşmek yalitimina arazi verilmesi gerektigini bildirdi . iBBden yapilan yazili aciklamada , belediyenin , istanbuldaki binalarda sıcaklık yalitimi üstüne brifing calismalarina etki verecegi belirtildi . Aciklamada , Turkiyedeki erke tuketiminde binalarin payinin yuzde 31 , köyler sektorunun payinin yüzdelik 19 , sanayinin payinin yuzde 42 ve bilinenden enerji tuketiminin payinin ise yüzdelik 8 oldugu kaydedildi .

Buraya rütbe yazdıklarımızda hâlâ tehlikeli ağırlıklı olarak binalarda ısı yalıtımı konusu ile alakalı bağlantılar okunuşu ayrımlı kaynaklardan değiştirilmiş bilgileri derleyip sizinle paylaştık . Bundan sonra gelicek anlatımlarımızda medya dosyalarını de paylaşacağız . Burdaki amacımız konuyu sizlere henüz sadece ve yeni içine şekilde demek istemek karşı kimi meteryallerle desteklemeyi düşünüyoruz . ölüm olarak isi tasarrufu icin yalitim onerisi yazısı ile bağlı sitemizdeki bağlantılarıda kullanabilirsiniz .

meseleye girmeden binalarda ısı yalıtımı ile alakalı bunları belirtmek gerekir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi